📢 Duyurular

20.03.2024

📣 Muhteşem bir teknik gezide yer almak için şansınızı kaçırmayın! 🚀

Tarih:📍 20 Mart Çarşamba Saat 14:00

Gezide yer alabilmek için : Pagit Başvuru Sayfası. Kontenjanımız sınırlı, bu yüzden acele edin ‼️ Unutmayın, bu gezide sadece eğlenmekle kalmayacak, aynı zamanda bir ton bilgi de edineceksiniz! 🌟✨

14.03.2024/15.03.2024

📣 Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’nin yeni durağı Manisa!

Konum:📍 Manisa Fuar Merkezi

Bir projen mi var ? Senin Şehrine Geliyoruz !

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliği, devletimizin gençler için imkan tanınan; destek, hibe, burs, fon, kredi gibi teşvik unsurlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının uzman personeli ile yüz yüze iletişim kurması için organize edilmektedir. Ayrıca gençlerin başarılı projelerinin de tanıtıldığı bu fuarda, gençlerimiz geleceklerini kurgularken, kariyerlerini planlarken devletimizin hangi imkanlarıyla neler yapabilecekleri hususunda bilgilendirilmiş olacaktır.

13.03.2024

🚀 FUTURE TECH DE SEN DE YERİNİ AL! 🌐

Konum: Prof. Dr Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi

Bu muazzam etkinlikte, teknoloji dünyasının öncü isimleriyle tanışacak, ödüller kazanacak,sertifika alacak, projelerin ve inovasyonun merkezine konuk olacaksınız.

Katılımcılara toplamda 875$ dolar para ödülü ve sertifika verilecek!

Etkinliğe Katılmak İçin: Kayıt Formu

07.03.2024

TÜBİTAK 2209 A ve B Ödül Töreni

Konum: Prof. Dr Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi

29.02.2024

PAGİT Micro:Bit 101:Giriş Dersi

Konum: MCBÜ Yapay Zeka ve İnovasyon Atölyesi

28.02.2024

2242-Üniversite Öğrenci Araştırma Proje Yarışmaları Bilgilendirme Semineri

Konuk: Öğr.Gör Mehmet Nuri ÖĞÜT

Konum: Prof.Dr Ümit Doğay ARINÇ Kültür Merkezi

27.02.2024

PAGİT Arduino Eğitimi

Konum: MCBÜ Yapay Zeka ve İnovasyon Atölyesi

20.02.2024

Teknofest başvuruları uzatıldı!

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2024 yarışma başvuruları yoğun talep üzerine 29 Şubat’a kadar uzatıldı.

Projelerimiz

Paydaşlar

Haberler

📣 Tübitak 2209 A ve B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı Sonuçları Duyuruldu 🙌

Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak toplamda 91 projemiz 2209-A, 33 projemiz ise 2209-B kapsamında destek almaya hak kazandı. Üniversitemiz 2209-A kapsamında Türkiye'de 33. ve 2209-B kapsamında Türkiye'de 5. olmuştur. Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak verdiğimiz seminerler, düzenlediğimiz atölye çalışmaları ve eğitimler sayesinde öğrencilerimizin bu büyük başarısına tanık olmak, tüm emeklerimizin en güzel karşılığı. Projelerin hayata geçirilme aşamalarında da öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun.

Bilişim Vadisi Teknik Gezisi Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşti. 🚀🚀

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile PAGİT ortaklığıyla gerçekleştirilen teknik gezimiz başarılı bir şekilde yapılmıştır. Teknik gezi programımıza katılan ve gezimizin verimli geçmesi için emek harcayan herkese teşekkür ederiz.

İletişim Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa Etkinliğinde Yer Aldık.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa etkinliğinde yer aldık. Standımızda üniversitemizin olanaklarını ve sunduğu fırsatları tanıtarak liseli öğrencilere değerli bilgiler aktardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Future Tech Etkinliğimiz Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşti !

Future Tech etkinliğimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Katılımcılarımızın ilgisi ve destekleriyle etkinliğimiz daha da anlamlı hale geldi. PAGİT, IETC ve Bilişim Topluluğu ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, gelecekteki işbirliklerimiz için de güzel bir adım oldu! Herkesin emeği için teşekkürler, gelecek etkinliklerde tekrar bir araya gelmek dileğiyle!

TÜBİTAK 2209 Sertifika Töreni Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi'nde Gerçekleşti

TÜBİTAK 2209 Sertifika Töreni kapsamında, son üç yılın desteklenmeye hak kazanan Tübitak 2209-A ve Tübitak 2209-B projeleri için akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve sektör danışmanlarına sertifika ve ödül takdimi gerçekleşti.

Micro:Bit 101:Giriş Eğitimimiz Başarıyla Tamamlandı!

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde yapılan Micro:Bit 101:Giriş Eğitimimiz başarıyla tamamlandı! İlginiz ve merakınız ile sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere takipte kalın !

Proje Uygulama ve Araştırma Merkezimizi Yakından Tanıyın👉

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak hedefimiz sosyal ve bilimsel araştırma projelerinin nitelik ve niceliğini artırarak, yurt içi ve yurt dışı proje teklif çağrılarını ilgili tüm akademisyen ve birimlere duyurmak, proje hazırlama süreçlerinde ilgili kişi ve gruplar arasında etkili bir iletişim ve koordinasyon sağlamak, projelerin doğru ve etkin bir şekilde yönetilmesini ve kaynakların etkin kullanımını sağlamak, akademik ve bilimsel faaliyetlerin projecilik anlayışıyla yürütülmesine öncülük etmek ve üniversite-kamu-özel sektör işbirliğini güçlendirerek bölgesel, ulusal ve uluslararası kalkınmaya katkıda bulunmaktır.

Ne güzel bir haber! Proje fikriniz için, mesai saatleri içerisinde Rektörlük binası A blok kat -1 de yer alan proje ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ofisimizde kısmi zamanlı öğrenci statüsünde çalışabilirsiniz.Bununla ilgili okulumuzun kısmi zamanlı öğrenci alım takvimini takip edebilirsiniz.

Ofisimize bağlı gerçekleşen projelerde gönüllü olarak yer almak için sosyal medya adreslerimizi takip edebilirsiniz.

Evet. Aktif projeleriniz için uzman hocalarımızdan akademik danışmanlık alabilirsiniz.

Adres:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, A Blok