Haberler

Kabul Alan TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2023/2 dönemi kapsamında desteklenmeye hak kazanan projeler için öğrencilerle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

MCBÜ Robot Teknolojileri Kulübü TEKNOFEST Yarışma Kategorilerinin Dördünde Birinci Aşamayı Başarı İle Tamamladı !

MCBÜ Robot Teknolojileri Kulübü TEKNOFEST yarışma kategorilerinden İnsansız Su Altı Sistemleri, Dikey İnişli Roket, Uluslararası İnsansız Hava Aracı ve Hava Savunma Sistemleri Kategorilerinde birinci aşamayı başarı ile tamamlamıştır. Ekiplerimizi tebrik ederiz .

Avrupa Proje Festivali Hk.

Avrupa Proje Festivali, 4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İtalya'nın Ferrara şehrinde gerçekleştirilmektedir. Festival, daha önce başarıyla tamamlanmış Erasmus+ projelerin sonuçlarının paylaşılmasına imkan tanımanın yanı sıra yeni proje fikirlerinin tartışılmasına da olanak sağlıyor. Erasmus+ projelerinin başarılı örneklerinin sunulduğu bir oturumda, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Prof. Dr. Meral Özçınar üniversitemizi temsilen bir sunum yapmıştır. Bu festival, 2021-2027 yılları için belirlenen AB öncelikleri çerçevesinde, yeni işbirlikleri ve proje fırsatları üzerine fikir alışverişinde bulunarak üniversitemizin uluslararası alandaki görünürlüğüne katkıda bulunmaktadır. Festival, İtalyan Ulusal Ajansı başta olmak üzere birçok farklı kurumun desteğini almaktadır.

📣 Tübitak 2209 A ve B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı Sonuçları Duyuruldu 🙌

Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak toplamda 91 projemiz 2209-A, 33 projemiz ise 2209-B kapsamında destek almaya hak kazandı. Üniversitemiz 2209-A kapsamında Türkiye'de 33. ve 2209-B kapsamında Türkiye'de 5. olmuştur. Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak verdiğimiz seminerler, düzenlediğimiz atölye çalışmaları ve eğitimler sayesinde öğrencilerimizin bu büyük başarısına tanık olmak, tüm emeklerimizin en güzel karşılığı. Projelerin hayata geçirilme aşamalarında da öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun.

Bilişim Vadisi Teknik Gezisi Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşti. 🚀🚀

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile PAGİT ortaklığıyla gerçekleştirilen teknik gezimiz başarılı bir şekilde yapılmıştır. Teknik gezi programımıza katılan ve gezimizin verimli geçmesi için emek harcayan herkese teşekkür ederiz.

İletişim Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa Etkinliğinde Yer Aldık.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa etkinliğinde yer aldık. Standımızda üniversitemizin olanaklarını ve sunduğu fırsatları tanıtarak liseli öğrencilere değerli bilgiler aktardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.