Bilişim Vadisi Teknik Gezisi Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşti. 🚀🚀

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile PAGİT ortaklığıyla gerçekleştirilen teknik gezimiz başarılı bir şekilde yapılmıştır. Teknik gezi programımıza katılan ve gezimizin verimli geçmesi için emek harcayan herkese teşekkür ederiz.

İletişim Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa Etkinliğinde Yer Aldık.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa etkinliğinde yer aldık. Standımızda üniversitemizin olanaklarını ve sunduğu fırsatları tanıtarak liseli öğrencilere değerli bilgiler aktardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Future Tech Etkinliğimiz Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşti !

Future Tech etkinliğimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Katılımcılarımızın ilgisi ve destekleriyle etkinliğimiz daha da anlamlı hale geldi. PAGİT, IETC ve Bilişim Topluluğu ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, gelecekteki işbirliklerimiz için de güzel bir adım oldu! Herkesin emeği için teşekkürler, gelecek etkinliklerde tekrar bir araya gelmek dileğiyle!

TÜBİTAK 2209 Sertifika Töreni Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi'nde Gerçekleşti

TÜBİTAK 2209 Sertifika Töreni kapsamında, son üç yılın desteklenmeye hak kazanan Tübitak 2209-A ve Tübitak 2209-B projeleri için akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve sektör danışmanlarına sertifika ve ödül takdimi gerçekleşti.

Micro:Bit 101:Giriş Eğitimimiz Başarıyla Tamamlandı!

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde yapılan Micro:Bit 101:Giriş Eğitimimiz başarıyla tamamlandı! İlginiz ve merakınız ile sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere takipte kalın !

TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Bilgilendirme Semineri Tamamlandı

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimizin PAGİT ortaklığı ile düzenlediği TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Bilgilendirme Semineri Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Rana KİBAR ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.Öğrencilerimize "Proje Nedir?", "Üniversite öğrencileri için hangi TÜBİTAK çağrıları vardır?", "Çağrılara nasıl başvurulur?" gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.